Volg ons

011-692356
info@elma-zepperen.be

08:30 - 18:00
Zondag en dinsdag gesloten

We hebben een uitgebreid assortiment groente en fruit

Ons assortiment

Elma heeft een groot aanbod aan inheemse en exotische groente en fruit, zoals ananas, meloen, kiwi's en mango's. Wist u dat we maar liefst 12 soorten citrusvruchten verkopen? Wij kopen onze groente en fruit op vroegmarkten en bij lokale kwekers. Zo kunnen we u garanderen dat onze producten dagvers zijn.

Om het u makkelijk te maken verkopen wij ook gesneden groenten, salades en wokgroenten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten aardappelen.

Streekproducten
Wat lekker is hoeft niet van ver te komen. Wij hebben het hele jaar door een ruim aanbod in streekproducten, zoals appels, druiven, peren en kersen. Daarnaast verkopen we maar liefst 300 dagen per jaar Belgische aardbeien uit eigen dorp.

Verse sappen
Een ontbijtje is pas af met een glas lekkere versgeperst sinaasappelsap. Daarom kunnen we voor u de sinaasappelen in onze persmachine doen. Scheelt u weer tijd en moeite. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment biologische sappen en verschillende voorverpakte sapjes zoals appelsap met cranberry of appelsap met framboos.

Gesneden ananas
Het schillen en snijden van ananas is een vervelend klusje. Daarom kunt u bij Elma de ananas gesneden kopen. Zo kunt u onmiddellijk van deze natuurlijke lekkernij genieten.

  • Heeft u vragen over ons assortiment?
Image

Wij snijden de ananas voor u