Volg ons

011-692356
info@elma-zepperen.be

08:30 - 18:00
Zondag en dinsdag gesloten

Over ons

Elma in Zepperen, Sint-Truiden

Marc en Linda America heet u van harte welkom in de winkel! Wij zijn al 13 jaar het adres voor verse groenten en fruit in Zepperen, Sint-Truiden. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, vraag ons gerust om advies over bereidingswijzen en hoeveelheden. Wilt u weten hoe u verschillende groente en fruit het beste kunt bewaren? Bekijk dan zeker ook Elma's adviezen

Elma begon als klein buurtwinkeltje en is inmiddels tot het maximale uitgebouwd. Het assortiment wordt altijd afgestemd op de klant. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons dan gerust weten!

Dagverse producten
Bij Elma krijgt u altijd de beste producten. De groente en het fruit worden ingekocht bij vroegmarkten en lokale kwekers. Zo kunt u er vanuit gaan dat de producten dagvers zijn, in de meeste gevallen zijn ze pas een paar uur van tevoren geplukt. Wist u dat Marc America alle producten van tevoren proeft? Zo keurt hij persoonlijk de kwaliteit.

Ambachtelijke soepen
Ook de soepen van Elma zijn van hoge kwaliteit. Ze worden van A tot Z ambachtelijk gemaakt met verse ingredi├źnten. De recepten komen van Marc, die meer dan 20 jaar kookcursussen volgde. Zijn specialiteiten zijn de aspergesoep, brandnetelsoep en de kippensoep. Wilt u zelf proeven? Op facebook wordt er altijd een berichtje geplaatst wanneer een nieuwe pan klaar is.

Image

Marc en Linda America heten u van harte welkom in hun groentewinkel in Zepperen