Volg ons

011-692356
info@elma-zepperen.be

08:30 - 18:00
Zondag en dinsdag gesloten

Specialiteiten van Elma

Naast groente en fruit kunt u ook voor andere verse producten bij Elma terecht. Ook hierbij staat kwaliteit en versheid voorop.

Mosselen
Niets smakelijker dan mosselen met friet. Zodra het mosselseizoen is geopend is Elma uw adres voor verse mosselen. Wij houden u onder andere via facebook op de hoogte.

Fruitmand
Is iemand ziek of wilt u iemand om een andere reden een hart onder de riem steken? Dan kunt u natuurlijk voor een boeketje gaan, maar het is origineler en lekkerder om iemand te verrassen met een fruitmand. Want fruit doet iedereen goed. Natuurlijk kunt u fruitmanden ook op tal van andere momenten geven, denk hierbij aan verjaardagen of jubilea. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Soepen
Onze klanten komen terug voor onze heerlijke ambachtelijke soepen. Ze worden volledig zelf gemaakt van verse ingredi├źnten. U heeft iedere week de keuze uit vier verschillende soorten soep. Onze specialiteiten zijn brandnetelsoep, aspergesoep en kippensoep. Wilt u zeker weten dat u er niet naast grijpt? Volg ons dan op facebook , waarop we een berichtje zetten als er een speciale soep beschikbaar is.

Buffetten en soepen voor groepen
Moet u eten verzorgen voor een grote groep? Ook dan kunt u ons gerust benaderen. Wij verzorgen koude buffetten en soepen voor groepen. Bestellingen tot 250 liter zijn geen enkel probleem, wij koken bijvoorbeeld regelmatig voor scholen. Wanneer u eten bestelt voor feesten en evenementen kunnen we het eten natuurlijk bij u thuis of op locatie bezorgen.

Image

Onze soepen worden ambachtelijk door ons gemaakt